WordPress sikkerhet

Sikkerhet for din wordpress hjemmeside

WordPress-sikkerhet er et svært viktig emne for alle eiere av nettsteder. Google svartelister over 10000 nettsteder hver dag på grunn av at de inneholder skadelig programvare. Videre blir ca 50 000 nettsteder svartelistet på grunn av såkalt «phishing», eller på norsk «nettfiske»,  hver uke.

sikkerhet

Resultatet av å bli svartelistet av google er at nettstedet ditt ikke kommer opp i det hele tatt ved søk. En kan også oppleve at epost ikke kommer frem til mottaker da epost tjenesten som skal ta imot avviser på grunn av at domenet er svartelistet. Det sier seg egentlig selv at det er svært viktig å sørge for at sikkerhet ivaretas.

Beskytt din hjemmeside mot hacking og malware

Vi vil med denne artikkelen søke å hjelpe deg med å beskytte nettstedet ditt mot hackere og malware. Vi vil vise deg de beste og viktigste grepene du må ta for å sikre ditt nettsted.

WordPress sin kjerneprogramvare er veldig sikker, og den blir revidert regelmessig av hundrevis av utviklere. Det er likevel mye som kan gjøres for å sikre nettstedet bedre.

Reduser risiko for at din site blir angrepet

Vi mener at sikkerhet ikke bare handler om eliminering av risiko. Det handler også om risikoreduksjon. Som nettstedseier er det mye du kan gjøre for å forbedre WordPress-sikkerheten din. Etter en har laget sin egen hjemmeside er det mye en bør gjøre for å sikre den. Selv om du ikke har så mye teknisk kunnskap om hjemmesider er det mye du enkelt kan gjøre for å øke sikkerheten. Økt trygghet for din webside gir en bedre og sikrere opplevelse for dine brukere.

Det er en rekke handlinger som du kan gjøre for å beskytte nettstedet ditt mot sikkerhetsproblemer.

For å gjøre det enkelt har vi laget en liten oversikt som vil hjelpe deg til å få en oversikt over hva som skal til for å øke sikkerheten.

1.

(denne artikkelen er under utvikling, velkommen tilbake!)