Enkelt å bruke wordpress

Steg 8: Å bruke WordPress

WordPress er enkelt å komme igang med og ett meget kraftig verktøy.  Allikevel kan det hende at fra tid til annen så trenger du noen raske svar for å komme deg videre og bruke wordpress.

mestre wordpress
Lær hvordan bli en ekte master i WordPress

Mange benytter seg også rett og slett av Google.  Bare skriv inn nøkkelordene for hva du leter etter og du vil få overraskende mange treff.  Husk at søk på engelsk vil alltid gi flere resultater.

Finner du ikke det du leter etter?  Kontakt oss og så skal vi se om vi kan peke deg i riktig retning.

Steg 9: Ofte stilte spørsmål

Er WordPress den eneste måte å lage en hjemmeside på?

Nei, det finnes mange typer nettsidebyggere der ute, men vi mener at WordPress er den beste og enkleste måten å gjøre det på. Dessuten er den gratis. Vi vil påstå at det ikke finnes et bedre alternativ enn å bruke wordpress.

Kan jeg tjene penger på hjemmesiden min?

Det er dessverre ingen «Slik tjener du penger» svar på det spørsmålet.  Alt starter med en god ide og hardt arbeid før du kan forvente å se inntekter.

Det er helt opp til deg og dine evner til å tjene penger på din ide. En god ide blir godt hjulpet av en oversiktlig og effektiv hjemmeside. Har du i tillegg en funksjonell og brukervennlig nettbutikk som er lett å bruke, er mye gjort.

Trenger jeg å vite noe om HTML / CSS for å lage hjemmesiden min?

Nei, du trenger ikke ha noen tekniske kunnskaper for å kunne bruke WordPress.  Det er mulig å redigere det meste av det du ser «under panseret», men behøves ikke.  Du kan alltids laste ned en av WordPress sine dra & slipp sidebyggere utvidelser.  2 av de mest populære er Beaver Builder og Elementor.  Merk at begge disse koster penger. Elementor har forøvrig en light variant som er gratis. Versjonen har begrensede muligheter, men du kan absolutt lage en grei hjemmeside med gratisversjonen.